Word jij onze nieuwe collega?

zaterdag 31 oktober 2020

Klaarstaan voor je buren, voor je dorp, voor de gemeenschap waarin je leeft. Bij brand, bij ongevallen, bij het redden van dieren. Dat is waar je bij de brandweer voor staat!

Werken als brandweervrijwilliger doe je naast je normale werk en dagelijkse bezigheden

Hiervoor ontvang je een financiƫle vergoeding in de vorm van een kleine vaste jaarvergoeding met daarnaast een vergoeding voor uitrukuren en oefenuren. Ook je opleiding en de bestede tijd en reiskosten hiervoor krijg je vergoed.

Ben je werkgever of zelf ondernemer?

Als brandweervrijwilliger laat je als het nodig is je werk vallen om hulp te verlenen aan jouw gemeenschap. Toch zijn er ook voordelen voor werkgevers/ondernemers. Iedere vrijwilliger krijgt bijvoorbeeld een ongevallen-, wettelijke aansprakelijkheids- en ziekengeldverzekering (voor de werkgever). Daarnaast krijg je na je opleiding tot brandwacht een vrijstelling voor Bedrijfshulpverlening (BHV).

Wij zoeken voor onze post (Hoogeveen) vrijwilligers die zowel overdag, 's avonds als in de weekenden beschikbaar zijn. We beschikken over drie ploegen dus heb je 1x per drie weken een week dienst.

Heb je interesse? Download hier het sollicitatieformulier: brandweerdrenthe.nl/fileadmin/user_upload/SOLLICITATIEFORMULIER.pdf

Heb je vragen? Bel Erik Meinen (ploegchef A-ploeg) 06 42 51 95 65 of mail: brandweerhoogeveen@vrd.nl