Brandweermannen en -vrouwen gezocht!

zondag 31 oktober 2021

Woon/werk je in Hoogeveen, heb je zin in een leuke uitdaging en ben je overdag, 's nachts en in het weekend veel beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Na onze vorige werving in 2020 is een groep van 5 enthousiaste mensen gestart bij de post Hoogeveen en ze zijn inmiddels volop met de opleiding bezig.

We zijn nu weer op zoek naar een nieuwe enthousiaste groep! Wil je weten wat het werk inhoud maak dan een afspraak en kom eens langs om te kijken. Meer informatie over het werk van de brandweervrijwilliger vindt je hier.

Ben je werkgever of zelf ondernemer?

Als brandweervrijwilliger laat je als het nodig is je werk vallen om hulp te verlenen aan jouw gemeenschap. Toch zijn er ook voordelen voor werkgevers/ondernemers. Iedere vrijwilliger krijgt bijvoorbeeld een ongevallen-, wettelijke aansprakelijkheids- en ziekengeldverzekering (voor de werkgever). Daarnaast krijg je na je opleiding tot brandwacht een vrijstelling voor Bedrijfshulpverlening (BHV).

We zoeken mensen die:

  • Overdag, 's nachts en in het weekend veel beschikbaar kunnen zijn. We werken in drie ploegen dus heb je om de drie weken een week dienst.
  • Ouder dan 18 jaar.
  • Woonachtig binnen een rijafstand van 6 minuten van de brandweerkazerne (Industrieweg 2)
  • Gemotiveerd zijn en goed in teamverband kunnen werken.
  • Zin hebben in een leuke uitdaging naast je huidige baan in je eigen woonomgeving.

Heb je vragen? Mail naar brandweerhoogeveen@vrd.nl of bel Erik Meinen (ploegchef A-ploeg) 06 42 51 95 65 !

Direct solliciteren? Klik hier en download het sollicitatieformulier!